Het WOUW effect op 47 cm².

Als je zo’n mailtje krijgt van de klant (reclame- en ontwerpbureau gewoon biel in Zwolle), dan weet je dat ook hij tevreden is. En nog belangrijker, zijn opdrachtgever is helemaal in zijn nopjes met zijn nieuwe kaartje.
Het idee was eenvoudig: een simpel kaartje waar zwart, wit en oranje belangrijke kleuren zijn. Liefst in letterpress, met  kleuropsnee in oranje en vooral een sterk zwart vlak.
De praktijk is anders. Een zwart vlak drukken in letterpress wordt niet mooi; kleuropsnee in oranje over een zwarte ondergrond kan wel, maar het proces om er te komen heeft wat herhalingen nodig.
Omdat het toch een kaartje met body mocht zijn, hebben we een voorstel gemaakt voor een Colorplan Triplex kaartje: 350 grams Mandarin in het midden en 175 grams Ebony erop en eronder. Bedrukt in zeefdruk (wit en oranje aan voorzijde en UV spotvernis aan achterzijde). 25 vel Colorplan/Duoplan waren voldoende voor 500 kaartjes voor thedutchlab

Colorplan Triplex: Ebony-Mandarin-Ebony 700 gsm

Colorplan is een serie van 50 kleuren papier, karton en enveloppen. Van 100 tot en met 700 gram. Leverbaar vanaf 25 vel. Met keus uit 25 verschillende persingen. Vanaf 350 g/m2 is het mogelijk je eigen kleurcombinatie samen te stellen in Colorplan/Duoplan. Ook vanaf 25 vel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: