Over mij

Ik heb bijna 35 jaar ervaring in en  met papier; vooral met de bijzondere papiersoorten. In Nederland en een groot deel van Europa. Sinds 2007 als zelfstandig groothandel/adviseur actief op de Nederlandse markt. Om vormgevers, opdrachtgevers en drukkers te helpen bij het vinden van de juiste papieren voor een specifieke opdracht. Of het nu gaat om 25 vel pimpelpaars karton in 700 gram of 25.000 vel bankpost voor een huisstijl. Geen vraag is me te gek, al zal ik misschien niet altijd een antwoord vinden.

Ik heb een sterke band met papierleveranciers in Engeland, Duitsland, Frankrijk en de VS. Voor sommige opdrachten val ik terug op bronnen in Japan of India. Mijn netwerk strekt zich uit tot alle continenten, maar meestal vinden we een goed alternatief in Europa.

Naast papier is hardlopen mijn hobby. 2-3 keer per week trainen en een paar keer per jaar een wedstrijd. De marathons van Berlin, Rotterdam, New York, Lucca (It) en Valencia  (Spanje), Palermo (It), Amsterdam, Kustmarathon Zeeland en Keulen (D) zitten al in de benen. Evenals de halve van Drunen, Eindhoven, Zeewolde en Parijs. Favoriet is ook de 10 miles van Tilburg op de eerste zondag van september.

En niet te vergeten het thuisfront: echtgenote en 4 kinderen zorgen ervoor dat ik ben wie ik ben. De kinderen zijn inmiddels al de deur uit, maar komen nog regelmatig thuis om even bij te praten, eten, rusten, zonnen of zo.

Vanaf medio 2022 heb ik de activiteiten overgedragen aan Youri Penders, grafisch vormgever, letterpress drukker en papier-gek van huis uit. Hij is te bereiken op +31 6 42 69 24 11 of via info apestaartje passionforpaper punt nl

3 replies »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: