Papier voor letterpress

Voldoende keus aan papier.
Ook komen er steeds meer papiersoorten die zich prima lenen voor deze techniek. Natuurlijk is Crane Lettra een van de mooiste: 100% katoen en ondermeer in 300 en 600 g/m2 te verkrijgen in een witte en een champagne kleur.
Colorplan in 540 en 700 gram biedt de keus uit 50 kleuren, van 4 tinten wit tot 5 tinten grijs en zwart en alles wat er tussenin zit. Eventueel te voorzien van een persing. Bovendien is Colorplan ook leverbaar als Colorplan/Duoplan: twee verschillende kleuren. Dat kan chique donkergrijs zijn aan de ene kant en Royal Blue aan de andere kant. Of Pistachio groen gecombineerd met Violet. De keus is aan u.

Pure Cotton is leverbaar tot en met 900 g/m2; niet alleen in elegante ivoorachtige linnenpersing, maar ook een mooi zachtblauw.

Deze slideshow vereist JavaScript.

In het Cairn programma alleen maar papieren op basis van 100% kringlooppulp. Met heel natuurlijke tinten tot en met 1000 micron. Vooral de papieren in 700 en 1000 micron zullen het prima doen.

Nog natuurlijker? Kijk dan eens naar Cairn Eco Straw. In de pulp hebben we kleine snippers sto toegevoegd voor een bijzonder natuurlijk effect. In 320 g/m2 in White en Cream.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: