GF Smith: voor de mooiste kleuren…

GF SmithGF Smith in Engeland is zonder twijfel dé leverancier van bijzondere papiersoorten in Europa. In de magazijnen van GF Smith in London en Hull is er alleen plaats voor specialiteiten; geen bulksoorten, geen pallets kopieerpapier.Sinds 1880 heeft GF Smith & Son zich toegelegd op de promotie en verkoop van tekst- en omslagpapieren. Daarvoor doen zij zaken met fabrieken in Europa, de Verenigde Staten en Azië.
Tot de bekende leveranciers van GF Smith horen ondermeer Strathmore, Beckett, Mohawk, Monadnock, Crane en Gmund. Van deze fabrieken houdt GF Smith voorraden in Engeland en kan deze met enkele dagen leveren in Nederland.
Andere leveranciers zorgen voor de eigen GF Smith producten, zoals Colorplan, Accent en Zen.

Eigen productie en geringe minimale afname.
GF Smith heeft het oude service niveau altijd in stand gehouden. Dat betekent dat veel producten leverbaar zijn vanaf 25 vel of 1 riem. Bovendien heeft GF Smith een eigen productieafdeling waar bijvoorbeeld enveloppen en kleine verpakkingen gemaakt worden. Enveloppen in vrijwel alle formaten tussen 80×50 mm en 530×400 mm. Vanaf 200 stuks en binnen een paar dagen klaar. Verpakkingen worden vaak gemaakt aan de hand van Colorplan of Woodside. Dat kan al vanaf 100 stuks.

GF Smith: ook klaar voor de digitale toekomst.
Met de opkomst van digitale drukpersen is het product ontwikkelteam binnen GF Smith begonnen met een assortiment dat gebruikt kan worden met digitale drukpersen. Vaak wordt digitaal drukwerk ingezet voor kleine oplagen. De mogelijkheid om bijvoorbeeld in Colorplan slechts 25 vel te bestellen is een prima uitgangspunt voor digitaal drukwerk in kleine oplage op een exclusief papier.

GF Smith: ook voor professionele fotografen en de betere hobby winkels.
Binnen de GF Smith organisatie zijn de afgelopen jaren een aantal nieuwe divisies ontstaan. Photomount houdt zich bezig met de productie van exclusieve fotoalbums. Deze producten worden uitsluitend via de professionele fotografen verkocht en gebruikt voor bruidsreportages, productpresentaties of als bidbook.
Inspire Me is de consumententak van GF Smith. Uitgaande van het basis assortiment van GF Smith heeft men voor de detailhandel een uitgebreid programma op de markt gebracht van papier, karton en enveloppen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: