8 replies »

 1. n.a.v. ons telefoongesprek van zo even

  Drukkerij Te Sligte
  Marssteden 31
  7547 TE ENSCHEDE
  TEL.053-4283328

  50 VEL Colorplan Mandarin 2 x 540 grams 25 vel 63 x 96 cm

  mvg Michel Rooijakkers

 2. Geachte heer Janssen,

  Ik, P.J.H. ter Voort heb een hobbydrukkerij en geef af en toe een drukwerkje gratis uit. Het is niet mijn bedoeling bij u te bedelen; beslist niet. Ik zoek nu voor een uitgave van 200 boekjes circa 3.000 vel 46/45 x 64 cm ongeveer 120 grams, natuurwit. Mijn vraag is of u dat op voorraad hebt en zo ja wat kost mij dat dan.
  Met vriendelijke groet,
  P.J.H. ter Voort.
  pjh.tervoort@quicknet.nl

 3. Vivien, jammer dat je zo reageert. Op de eerste plaats hebben we nooit een verkoopovereenkomst gehad. Ik heb je willen helpen met kraft papier dat jullie zelf zouden laten printen in een copy shop. Dat de betreffende copy shop niet de juiste apparatuur heeft gebruikt kan mij of het papier niet verweten worden.
  Op basis van het eerste ontwerp heb ik aangegeven dat het mijn voorkeur zou zijn om dit type uitnodigingen voor een zo bijzondere gelegenheid als een huwelijk in Letterpress te maken en niet op een kopieermachine. Helaas hangt er aan Letterpress een ander prijskaartje dan aan kopiëren.
  Het is het recht van iedere klant om dit bedrag te hoog te vinden en ik vind het mijn recht om een opdracht niet uit te voeren indien ik niet achter de kwaliteit van het eindproduct kan staan of indien er eisen gesteld worden aan de levertijd die niet realistisch zijn.

  Christiaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: