Filproject Italië: garen, maar dan met extra’s.

FilprojectHet begon allemaal aan het begin van deze eeuw toen Roberto Del Dotto een methode ontwikkelde om UV veiligheidskenmerken toe te voegen aan nylon boekbindgaren. Met deze gepatenteerde techniek kunnen kleuren worden toegevoegd die zichtbaar zijn onder normale omstandigheden en/of onder UV licht. Een normale witte draad verandert onder de UV lamp in bijvoorbeeld Rood-Wit-Blauw. Zou dat niet interessant zijn als extra beveiliging in het Nederlandse of Franse paspoort?

De focus van Filproject is uitsluitend gericht op boekbindgaren. Research en development, productie en verkoop hebben zich toegespitst op dit terrein. Gebaseerd op de wensen van de klant zal Filproject een voorstel maken inclusief een monster van het gewenste product in de gewenste kleur en specificatie.

Door de bank genomen zijn productie- en levertijden kort. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat dit een van de Italiaanse bedrijven is waar men begrijpt dat afspraak afspraak is.

Filproject garen wordt gebruikt in vele Europese paspoorten en grensdocumenten uit landen in het Verre en Midden Oosten, Azië, Afrika en Zuid Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: