Printmark Systems: je eigen watermerk vanaf 5000 vel A4

Printmark® voorkomt fraude. 
Als het voorkomen van fraude met uw documenten belangrijk is voor u, dan is Printmark® een eerste stap in de juiste richting. Met de Printmark® techniek is het nu mogelijk vanaf 5000 vel A4 een eigen watermerk toe te voegen aan het papier.

Printmark® verhoogt imago en uitstraling. 
De keus van een hoogwaardig briefpapier zoals Conqueror, Distinction, Signature of Biotop in combinatie met een Printmark® watermerk zal door uw (potentiële) klanten gekoppeld worden aan een betrouwbare partner.

Printmark® is betaalbaar en flexibel. 
Voor een fractie van de kosten van een postzegel maken wij speciaal uw Printmark® briefpapier. Indien gewenst leveren wij dat compleet op A4 formaat af. Wij hebben uitstekende resultaten bereikt met kwaliteiten als Distinction, Biotop en Optimail. De keus van het papier is echter vrij en dus altijd te combineren met uw bestaande huisstijl.

Printmark® is opvallend discreet. 
Het watermerk is er, maar wel op de plaats en in de grootte die u wilt. Of dat u in het midden van een A4 is, of 3 mm van de rechterzijde en 4 mm vanaf de onderkant. Altijd op zijn plaats. Van uw woordmerk in een 3 puntslijn tot de contouren van uw product. Één keer, driemaal of heel vaak op een A4, het is allemaal mogelijk.

Printmark® ook voor niet huisstijl toepassingen. 
Wat te denken van een combinatie van een Printmark® watermerk en UV oplichtende inkt voor een speciale uitnodiging? Ook dat hoort tot de mogelijkheden.

Printmark® is snel. 
Printmark® is binnen 10 werkdagen na goedkeuring van het ontwerp klaar, maar als het sneller moeten doen we dat in overleg ook. Ons record is 48 uur (maar dat was voor de Audi R8 persberichten).

Printmark® is allround inzetbaar. 
Printmark® wordt gebruikt voor huisstijlen, diploma’s en certificaten door ondermeer notarissen, advocaten, woningbouwverenigingen, makelaars, onderwijsinstellingen, auto- en motorindustrie, horeca, reclamebureaus en vormgevers, financiële dienstverleners, incassobureaus, accountants- en adviesorganisaties.

Meer informatie op de speciale website voor Printmark. Een voorkeur voor papier met een traditoneel watermerk? Ook die mogelijkheden hebben wij in huis. Kijk op MIJN PAPIERvoor meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: