Tabula Rasa

Tabula Rasa

Tabula Rasa:
– onbeschreven blad papier (latijn)
– [ architectonische termen] Tabula rasa wordt in de architectuurtheorie gebruikt als metafoor voor een nieuwe start, waarbij men al het voorgaande buiten beschouwing laat.

Is het niet heerlijk om soms helemaal vanaf nul te kunnen beginnen? Ook als het gaat om het papier? Zelf kunnen bepalen welk gramgewicht het moet zijn, welke kleur, structuur, looprichting. Wel of geen watermerk, viltmarkering, persing. Met of zonder enveloppen. De wensen kunnen uitgebreid zijn.
In die gevallen waarin de bestaande producten geen uitkomst bieden of de fabrikanten hoge eisen stellen aan minimale hoeveelheden, biedt ons netwerk vaak een oplossing.

Wij onderhouden contacten met fabrieken waar nog mogelijkheden zijn voor papier in Ferrari-rood of KLM-blauw. Waar men nog met plezier en vakmanschap echte watermerken maakt. Waar katoen als grondstof geen vreemd verschijnsel is. Kortom, met fabrieken die weten wat klanten wensen en daarop inspelen.

Mijn eigen papier al vanaf 25 vel.
Natuurlijk kunnen wij vanaf 25 vel niet alles tot in de details aanpassen aan uw wensen. Maar met Colorplan komt u al een heel eind. Colorplan bestaat uit 56 kleuren, 8 gramgewichten en 25 persingen. Dus voldoende combinatiemogelijkheden. Wat dacht u van een combi van Pistache met Laverder of Candy Pink en Racing Green? Wij draaien er de hand niet voor om.

Niet alleen papier, maar ook enveloppen. 
Ook gebruiken we ons netwerk als er vragen zijn voor bijzondere enveloppen: vreemde formaten, aparte sluitingen, specifieke eigenschappen etc.. Of het nu gaat om 100 “specials” of 2300 stuks in Woodside, we weten de wegen. Met en zonder vensters, zelfklevende strips of gegomd.

Papier zelfklevend maken?
U kent het wel: een papier voor een huisstijl uitgekozen en er dan achter komen dat er geen zelfklevend papier leverbaar is. Dat is voor verzendetiketten toch wel handig. Wij maken vrijwel iedere papier en karton soort zelfklevend. Ook als het papier al bedrukt is. Witte etiketten op een off-white envelop horen vanaf nu tot het verleden.

Tabula Rasa is vaak een oplossing voor uw vraag, maar vroegtijdig overleg is noodzakelijk. Op de eerste plaats om de juiste leveranciers te selecteren en op de tweede plaats omdat deze specialisten vaak goed gevulde orderportefeuilles hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: