Mohawk Papers hoort tot TOP50 Green Power Partners in VS

Mohawk remains one of the U.S. Environmental Protection Agency’s Top 50 Green Power Partners, currently ranking as number 33 on the list, as well as ranking number eight on the list of 100% Green Power Purchasers. Mohawk joins other leading renewable energy purchasers such as Intel Corporation, Kohl’s Department Stores, Whole Foods Market, City of Houston, Dell Inc., Johnson & Johnson, Cisco Systems, Inc., Commonwealth of Pennsylvania, U.S. Air Force and City of Dallas.

“EPA’s Green Power Partners are tapping into America’s growing clean energy market and powering the economy of the future,” says EPA Administrator Lisa P. Jackson. “Investments like these are smart for business, foster growth in the green energy sector and help protect our health through cleaner air.”

“Mohawk Fine Papers is proud to have been an early supporter of windpower development, a steadily increasing source of clean renewable energy,” says George Milner, Senior Vice President, Energy, Environmental and Government Affairs, Mohawk Fine Papers.

EPA’s Green Power Partnership works with more than 1,300 partner organizations to voluntarily purchase green power, reducing the environmental impacts of conventional electricity use. Overall, EPA’s Green Power Partners are using more than 19.2 billion kWh (kilowatt-hours) of green power annually, equivalent to the CO2 emissions from electricity use of more than 1.7 million average American homes.

Mohawk has been named Green Power Partner of the Year in 2007 and again in 2009, and received the EPA’s Green Power Leadership Award in 2005. Mohawk’s current annual purchase of 116 million kWh of wind renewable energy certificates (RECs) is enough green power to meet 113% of Mohawk’s 2010 electricity use. Mohawk purchases RECs from 3Degrees, Sterling Planet, NextEra Energy Resources and Community Energy.

Mohawk Fine papers worden in Europe ondermeer geleverd door GF Smith en Römerturm. Voor deze producten zorgt Mohawk ervoor dat de CO2 neutraal naar Europa komen.
Tot de portfolio van Mohawk horen ondermeer Option, Superfine en Navajo, drie premium ongestreken papierkwaliteiten voor maximaal bereik in full color druk.

Zie ook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: