Römerturm Mappenwerk: de mooiste mappen in het beste papier. Kant en klaar

Römerturm heeft een nieuwe service in het leven geroepen om eenvoudig offertemappen, opbergmappen, documentmappen of draagtassen te laten maken. In Mappenwerk maakt zij het eenvoudig om te kiezen uit vijf verschillende mappen. Alle mappen zijn te krijgen in diverse papiersoorten en bedrukkings- en afwerkingsmogelijkheden.
Zo is de Stanford offertemap beschikbaar in ondermeer Fotokarton Print&Design 270 g/m2 met een discrete maar chique blindpreeg van het Römerturm logo op de achterzijde verkrijgbaar voor nog geen 1,70€ per map bij een afname van slechts 250 stuks.
Of de Cornell Multimedia map. Voorzien van een flap met visitekaartjes-snit, en twee opbergtassen. In een 300 grams versie met een fijne lijnenstructuur zonder bedrukking vanaf 3,40€ (bij 250 stuks) tot 3,60€ (bij 1000 stuks) voor eenzelfde map met 2 kleuren bedrukking aan de buitenzijde en een goudfolie afwerking.
Voor vrijwel alle mappen is er een keus uit 6 verschillende papiersoorten en kleuren. Daarnaast kan er een bestand worden aangeleverd voor het bedrukken in offset ook CO2 neutraal), het afwerken met foliedruk of een preeg. Bij een aantal mappen is het ook mogelijk die te voorzien van een laserstans of lasergravure (ets).

De minimale oplage is 250 stuks.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: