Visitekaart met dimensie

Dat je met Colorplan iets bijzonders kunt maken wisten we al. Maar dit is wel een heel bijzonder visitekaartje. Voor Stimulating Minds werd gebruik gemaakt van Colorplan Fuchsia Pink gecombineerd met Colorplan Dark Grey. Ieder in een extra dikke 700 g/m2 uitvoering. Fuchsia Pink werd met zilverfolie bedrukten Colorplan Dark Grey werd voorzien van een laserstans en een zwarte foliedruk. Daarna werden beide delen samengesmolten tot één visitekaartje.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Papier: Colorplan van GF Smith: 50+ kleuren van 100 tot en met 700 g/m2 uit voorraad leverbaar. Desgewenst met een van de 26 persingen. Bijpassende enveloppen vanaf 200 stuks.  Ook leverbaar als Colorplan/Duoplan in je eigen kleurcombinatie. Vanaf 350 tot en met 2100 g/m2 en slechts vanaf 25 vel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: