Wat kost een visitekaartje? Of: wat levert een goed kaartje op!

Gaat het eigenlijk wel om de kosten? Ligt de aanschaf van een visitekaartje in de lijn van het kopen van een paar nieuwe balpoints of van een doosje postzegels?

Moet het niet zo zijn dat het kaartje een langdurige, positieve indruk achterlaat bij de ontvanger? Moet het kaartje niet een versterking van het imago en de kwaliteit van je bedrijf zijn? Als je onderneming staat voor eerste kwaliteit producten of diensten, dan moet een kaartje daar toch niet voor onder doen.
Op die manier bekeken is het meer een investering dan een uitgave. Maar een investering die minder kost dan een kopje goede espresso (en langer blijft hangen).

Wij gebruiken veel Colorplan en Colorplan/Duoplan voor visitekaartjes. Deze serie papier heeft 50 kleuren en 25 persingen en is beschikbaar in ondermeer 350, 540 en 700 g/m2. Met Colorplan/Duoplan kan er een combinatie gemaakt worden uit de 50 kleuren en kan de voorzijde worden uitgevoerd in bijvoorbeeld Tabriz Blue en de achterzijde in Bright Red.
Colorplan laat zich prima bedrukken in offset, boekdruk, zeefdruk en foliedruk.
Voor het ultieme resultaat in boekdruk gebruiken we natuurlijk Crane Lettra, liefst in 600 g/m2. 100% katoen en het ideale papier voor een letterlijke en figuurlijke goede indruk.

De ervaring leert dat visitekaartjes waarbij aandacht is besteed aan ontwerp, techniek en papierkeus een klein geschenk zijn voor de ontvanger. Hij of zij zal het kaartje koesteren en met plezier terugdenken aan de schenker van dit klein grafisch product.
Is het kaartje daarom niet een kleine investering waard?

Afhankelijk van aantallen en uitvoeringen zijn Colorplan kaartjes in foliedruk al beschikbaar vanaf 76 cent/stuk. Daarvoor leveren wij 500 kaarten in Colorplan 350 grams (keus uit 50 kleuren) en voorzien van een eenzijdige foliebedrukking.
Liever in Crane Lettra 600 grams 2 kleuren boekdruk met kleuropsnee? Ook dat kan, maar reken dan op een vanaf-prijs van 2€.
En zeg nu zelf, is een goede klant dat niet waard?

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: