Kun je kippenvel krijgen van schapenwol?

Ik wel. Net even met mijn handen gevoeld aan Yomoshi. Papier uit Japan. Gemaakt met ondermeer 15% schapenwol. Natuurlijk wit en wat een mooi oppervlak. Beetje ruw, maar niet te veel; je voelt en ziet aan alles dat het  met aandacht gemaakt is. In 128, 221 en 291 g/m2 op het Japanse formaat van 1091×788 mm. Helaas voor de offsetdrukkers onder ons: alleen te bedrukken in zeefdruk of foliedruk en te pregen.
Yomoshi maakt deel uit van de Japanse papiercollectie van GF Smith: 6 kwaliteiten die in oppervlak, texture, kleur en gramgewicht afwijken van alle andere papiersoorten. Helaas, geen monstercollecties of swatches in ruime mate beschikbaar. Het blijft even genieten van een van de twee sets die we wel hebben. Ik maak er graag een omweg voor. Bel me maar voor een afspraak op 06 420 16 848. Vakantietijd hoeft geen komkommertijd te zijn.

2 replies »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: