Colorplan/Duoplan: stel je eigen coalitie samen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

In deze verkiezingstijd ontkomen we er niet aan: wordt het stemmen op rood, paars, groen of geel? En welke kleur krijgt de coalitie? Helaas hebben we allemaal maar één stem en als individu dus maar weinig invloed.

Bij Colorplan/Duoplan is er de mogelijkheid om wel je eigen kleurcombinatie te maken: Lockwood <D66> Green samen met <SP> Bright Red? Of Mandarin <VVD> oranje gecombineerd met Park <GroenLinks> Green?
Bij GF Smith liggen ze niet wakker van de meest vreemde combinaties. Dat kan ook niet als je 50 kleuren met elkaar kunt combineren; dat geeft toch ruim 2000 combi’s in 350, 540 en 700 g/m2. Liever met zijn drieën of vieren? Tot 1400 g/m2 plakken we bijna alles op elkaar. Vanaf 25 vel.

Liever een combinatie met een andere kwaliteit uit het programma van GF Smith? Ook dat kan. Zolang de gramgewichten maar niet te ver uit elkaar liggen, gaat men in Engeland geen enkele uitdaging uit de weg.
Zo drukte Blush Publishing voor WHP Creative visitekaartjes op een combinatie van Crane Lettra White en Accent Fresco Black. Samen goed voor 600 g/m2. Crane Lettra in letterpress gedrukt in zwart met blindpreeg. Accent Fresco werd in zwart bedrukt. Daarna werden de randen voorzien van een kleuropsnee in aquagreen.
PS: was het al bekend dat de toeslag voor Colorplan/Duoplan slechts 10% is? Levertijd? Iets meer dan een week.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: