Ontwerper Sean Adams: het gedrukte visitekaartje is een daad van optimisme en zal altijd blijven.

Bij de Design Observer Group kwam ik dit interessante artikel tegen over het gedrukte visitekaartje. Is het of wordt het ingehaald door een digitale versie of je handtekening op LinkedIn? Volgens de kenners niet.
De Amerikaanse vormgever Sean Adams ontwierp in opdracht drie series, gelimiteerde oplagen visitekaartjes. De meest opzienbarende set was die met afbeeldingen van vervlogen Amerikaanse idealen op de achterzijde. Hij zegt in een interview in Imprint over deze kaartjes: “Het overhandigen van een visitekaartje is een daad van optimisme. Het geeft aan: dit ben ik en ik wil je leren kennen. Ik hou ervan optimisme en hoop te combineren met het tegenovergestelde. Deze kaart vraagt van de ontvanger een reactie en dat is de taak van een visitekaartje. Probeer dat maar eens te bereiken met een contactverzoek via LinkedIn.”

Categorieën:Mooi papier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: