Ook Downunder hebben ze Colorplan ontdekt.

Ze noemen het de Nike van de letterpress papieren, de mensen van The Distillery in Sydney, Australië.  5 mannen en 5 vrouwen begonnen in 2011 met een creatieve studio annex klassieke letterpress drukkerij. 3 Heidelbergs, 1 Heidelberg cilinder, 1 Aladdin trapdegel en een Chandler uit 1897 vormen het hart van de onderneming.
Het team is helemaal onder de indruk van Colorplan, omdat de serie zoveel kleuren, gewichten en afwerking biedt en inzetbaar is voor offsetdruk, letterpress, zeefdruk, foliedruk en digitale toepassingen. Ze vinden het mannelijk, zoals Daniel Craig.
En dan te bedenken dat ze daar niet kunnen terugvallen op de snelle service die GF Smith in Europa biedt: 25 persingen, 50 kleuren, 8 gramgewichten vanaf 25 vel met een week in huis. Of de mogelijkheid om twee of meer kleuren te combineren; ook vanaf 25 vel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: