De fotograaf die zijn eigen visitekaartje ontwerpt en na het drukken fotografeert.

Portfolio Shots 052 Portfolio Shots 041 cropped Portfolio Shots 031 Colorplan Duoplan Cobalt Wire Ramsay Macfarlane had een uitgesproken idee over zijn nieuwe visitekaartjes. Uit de Colorplan serie koos hij de kleuren Cobalt en Pristine White om daarvan een 540 grams karton te laten maken voor zijn kaartjes. De Cobalt blauwe zijde werd voorzien van een Wire embossing. Die combineert erg mooi met de witte foliebedrukking. De witte zijde van de kaart werd in letterpress gedrukt in zwart en een kleur blauw die past bij de Cobalt blauwe kleur.

Colorplan is een serie van 50 kleuren van 100 tot en met 700 g/m2 welke uit voorraad leverbaar zijn vanaf 25 vel. Colorplan/Duoplan is leverbaar in 350, 540, 700, 1080 en 1400 g/m2 in ieder gewenste kleurcombinatie. Alle Colorplan kleuren kunnen voorzien worden van een van de 25 persingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: