Gratis visitekaartje in letterpress op Crane Lettra 600 grams?

Wil je ook kans maken op een gratis visitekaartje in het mooiste papier voor letterpress: Crane Lettra 600 grams, 100% katoen?
Schrijf je dan nu in voor de Expert Meeting op 8 maart 2013: “Het visitekaartje: Noodzaak of nostalgie?” in De Monsterkamer in Amsterdam.
Uit alle deelnemers kiezen we een ontwerp uit dat we stap voor stap volgen in het proces naar het uiteindelijke kaartje. Samen met het Grafisch Werkcentrum Amsterdam gaan we een polymeer cliché maken en gaan we je kaartjes (250 stuks) drukken op Crane Lettra. Aan het eind van de meeting neem je je kaartjes meteen mee naar huis.
Meer informatie in de bijlage en op de site van De Monsterkamer.
ExpertMeeting

2 replies »

 1. Hi Christiaan,

  Ik kom samen met een vriend. Leuk om elkaar weer eens te ontmoeten. Ben heel benieuwd.Tot 8 maart.

  Hartelijke groet,

  Onr design | designed with honour Veronique van Kimmenaede

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – onr design grafisch ontwerp – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – de wittenkade 94-1 1051 AK Amsterdam – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – T 020 8453451 M 06 55376848 E info@onrdesign.nl – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – http://www.onrdesign.nl/

  Get connected: http://www.linkedin.com/in/veroniquevankimmenaede Follow me on twitter: http://twitter.com/onrdesign

  From: Christiaan Janssen / passion for paper Reply-To: Christiaan Janssen / passion for paper Date: Tue, 19 Feb 2013 07:21:41 +0000 To: tijdelijk Subject: [Nieuw bericht] Gratis visitekaartje in letterpress op Crane Lettra 600 grams?

  WordPress.com christiaanjanssen posted: “Wil je ook kans maken op een gratis visitekaartje in het mooiste papier voor letterpress: Crane Lettra 600 grams, 100% katoen? Schrijf je dan nu in voor de Expert Meeting op 8 maart 2013: “Het visitekaartje: Noodzaak of nostalgie?” in De Monsterkamer in “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: