Vrolijke kleuren uit Ierland

Zou het de compensatie zijn voor het weer dat wat vaker somber en nat is in Ierland? Grandson Design in Dundalk, Ierland koos voor deze opdrachtgevers vrolijke kleuren uit het Colorplan programma.

Foxy’s Cake creëert op maat gemaakte taarten voor bijzondere gelegenheden. Grandson ontwierp een nieuwe huisstijl en nieuwe visitekaartjes. ColorplanDuoplan in een  Mandarin / White  combinatie met een zwarte foliebedrukking. Door de ruime keus uit 50 kleuren is er in het Colorplan programma altijd wel een passende tint te vinden.

Colorplan Mandarin Duplex

Vanaf 350 tot en met 2100 gram is Colorplan te bestellen als ColorplanDuoplan. Daarbij worden 2 (of meer) kleuren gecombineerd. In dit geval dus een combinatie van een van de 5 witte kleuren met Mandarin.

Colorplan is vanaf 350 gram prima te bedrukken in foliedruk, zeefdruk of letterpress. Colorplan is vanaf 25 vel in iedere hoeveelheid verkrijgbaar. De basiskleuren zijn altijd op voorraad; ColorplanDuoplan wordt gemaakt aan de hand van een klantorder en is in principe binnen één week beschikbaar.

Foxys_-full

Decade Darlings heeft zich gespecialiseerd in retro styling en foto shoots. Of, zoals de opdrachtgever het zegt: “exclusive, once in a lifetime, peachy perfect for girlie celebrations and parties”. Dat vraagt om een ontwerp en een papierkeus die daarbij perfect aansluiten. Decade_-50-image_new-2
Colorplan CandyPink in een duplex uitvoering is daarvoor het beste uitgangspunt. Het retro polkadots effect wordt prima bereikt met foliebedrukking. Ook CandyPink is leverbaar vanaf 135 tot en 700 g/m2 en laat zich prim bedrukken. Omdat Grandson gekozen heeft voor een ColorplanDuoplan uitvoering met een witte zijde, kon men met dezelfde set stempels twee verschillende kaartjes drukken.
Een kaart die door kleurgebruik en ontwerp net kitch en vrouwelijk genoeg is om het merk te ondersteunen, maar die niet te ver gaat.

Voor hun eigen kaartjes koos Grandson voor een combinatie van Colorplan Citrine en Mohawk Navajo. Het witte deel in offset bedrukt en daarna gecacheerd met Colorplan Citrine dat met wit folie bedrukt is.
GrandsonBusinessCards_-Full-Image_5

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: