Rosie: ze is perfect

Als je dochter wordt geboren wil je natuurlijk een mooie aankondiging. Desirée en Thuy lieten een kaart ontwerpen voor Rosie. In blinddruk en 1 kleur gedrukt op een ouderwetse Heidelberg degel op 600 grams Crane Lettra. Mooi 100% katoenen papier  en uitermate geschikt voor letterpress. Gelukkig hebben we dit papier altijd op voorraad zodat we snel kaarten kunnen drukken en binnen een paar dagen na de geboorte kunnen afleveren. Dit keer met bijpassende, vierkante enveloppen op het formaat 22×22 cm.

Crane Lettra wordt door de Amerikaanse Crane fabriek gemaakt uit 100% katoen in 300 en 600 g/m2. Lettra heeft een beetje ruw oppervlak en is daardoor erg geschikt voor boekdruk/letterpress. Leverbaar in een witte en een off white tint.

Crane Lettra 600 g/m2

Crane Lettra 600 g/m2

Crane Lettra 600 g/m2

Crane Lettra 600 g/m2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: