Wij leveren geen visitekaartjes, maar maken cadeautjes.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een visitekaartje leveren kan iedereen. Voor een habbekrats bestel je er zo 250 of nog meer. Maar of je daar de ontvanger een plezier mee doet is de vraag. Natuurlijk zijn de keurig geprint of gedrukt en staan jouw gegevens op het kaartje. Maar voor de rest zijn de 13 in een dozijn, erg onpersoonlijk en is de keus in papierdikte, kleur, structuur etc. helemaal nul.
Daarom maken wij cadeautjes. Een presentje van 55×85 mm dat je met plezier geeft aan je potentiële klant.
Een stuk karton waarbij je zelf de kleur van het papier hebt uitgekozen: een van de vele grijze tinten, of misschien wel een mooi oranje of heldergeel. Misschien past Violet wel beter bij je huisstijl. Of een puur natuur kraft.
Natuurlijk niet in 250 grams; wij beginnen het pas mooi te vinden bij 350, maar liever nog 540 of 700 grams. Wil je nog iets extra’s toevoegen? Wat te denken van karton in 2, 3 of 4 kleuren als een soort sandwich. Doen we ook. Of een mooie structuur aan een kant. Kan ook.
Gelukkig gaan deze papieren niet meer door een saaie offsetpers en gebruiken we het klassieke boekdruk of foliedruk. Daar wordt nog met aandacht gewerkt aan jouw kaartje. Papier wordt zorgvuldig samen met jou uitgezocht; kleuren worden gemengd en de drukker heeft op dat moment alleen nog aandacht voor jouw kaartje.

Het resultaat: een teken van jou dat je je potentiële klant waardeert. Een signaal dat jouw kwaliteit uitstraalt.

Natuurlijk wel een cadeau met een prijskaartje. Boekdruk en foliedruk zijn geen technieken waar je met een druk op de knop ineens 3 kleuren op het papier hebt staan. Iedere kleur vraagt voorbereiding in het schoonmaken van de pers, op kleur komen en het drukken. Voor iedere kleur wordt een cliché gemaakt.
Daarom zijn deze cadeaus ook wat duurder, maar meer dan de prijs voor een goede kop latte macchiato hoeft het niet te kosten. Hoe eenvoudiger het ontwerp, hoe beter de prijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: