De Liefdesfabriek: voor de mooiste dag van je leven

De trouwdag geldt nog steeds als de mooiste dag van je leven. Je bent maanden druk met de voorbereidingen. Van het bepalen van een datum, tot het uitzoeken van feestelijke kleding, lokatie, muziek, eten etc.
Bij die voorbereidingen hoort natuurlijk ook het drukwerk: save the date kaarten, officiële uitnodigingen, routebeschrijvingen, tafel-naamkaartjes, menukaarten, bedankkaartjes enz.
Als je op zoek bent naar een creatieve partner met gevoel voor stijl dan kom je vanzelf uit bij De Liefdesfabriek in Amsterdam. Vivian en Jet maken van huwelijksdrukwerk een ware liefdeshuisstijl.
Zij hebben niet alleen oog voor perfect ontwerp, maar ook gevoel voor het juiste papier en de beste druk- en afwerkingstechnieken.
Daarom vind je bij De Liefdesfabriek geen standaard kaarten die in offset of digitaal gedrukt worden.

Gmund Treasury Duplex trouwkaart

Gmund Treasury Duplex trouwkaart

 

Maarten vroeg Karen op het Friese natuurijs ten huwelijk. Een aanpaste kaart voor een bruiloft midden in de winter is dan wel het minste wat je kunt doen. Het bruidspaar is helemaal weg van Gmund Treasury. Een bijzonder papier met een gedekte goud/koperachtige uitstraling. Dat dit papier alleen in 300 gram te krijgen is, is voor Jet en Vivian geen probleem. Samen met de drukker en boekbinder maken ze er een 600 grams kaart van die in zeefdruk en foliedruk bedrukt wordt en ook nog wordt voorzien van een discrete preeg.

Colorplan Duplex trouwkaart

Colorplan Duplex trouwkaart

Nederlands topmodel Bette Franke trad op 7 september in het huwelijk met Ilja Cornelisz op het landgoed De Olmenhorst. De Liefdesfabriek verzorgde ontwerp, druk en afwerking van de uitnodigingen en de menukaarten. Uitgevoerd in een tweekleurig blauwe Colorplan variant.

Voor de uitnodiging van Frédérique en Frans moest de ouderwetse naaimachine uit de kast gehaald worden. Drie delen Colorplan Imperial Blue werden met de hand aan elkaar genaaid met een sierlijke steek. De bedrukking werd uitgevoerd in zeefdruk.

Colorplan Imperial Blue

Colorplan Imperial Blue

Vivian en Jet trekken alle registers open als zij met het bruidspaar om de tafel zitten. Verschillende voorbeelden papier, druk- en afwerkingstechnieken passeren de revue. Net zolang tot het paar weet wat ze graag willen en uiteraard zolang het binnen het budget blijft.
Vanwege de keus is het niet zo vreemd dat ze veel gebruik maken van de papieren uit de GF Smith collectie. Deze Engelse leverancier heeft het meest uitgebreide assortiment tekst- en omslagpapieren wat je je kunt voorstellen. Van 50 kleuren in Colorplan tot het houtachtige Woodside. Het is niet alleen de breedte van het assortiment maar ook de mogelijkheid om het papier vanaf 25 vel te bestellen. Met dat soort hoeveelheden wordt het voor bijzondere uitnodigingen interessant om eens rustig te snuffelen in de collectie van GF Smith.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: