Deze opdrachtgever heeft het begrepen!

IMG_4298Steeds meer vormgevers, opdrachtgevers en drukkers weten het: Colorplan is leverbaar in 50 kleuren, 25 persingen en van 100 tot en met 700 g/m2.
Daarom wordt er ook steeds vaker gebruik gemaakt van de unieke mogelijkheden; ook omdat Colorplan al vanaf 25 vel geleverd wordt.
Vaak voor boekomslagen, schutbladen, verpakkingen, uitnodigingen, visitekaartjes etc. Meestal wordt de keus beperkt tot 1 of 2 kleuren Colorplan, soms met een persing.
Deze opdrachtgever selecteerde 7 kleuren Colorplan; iedere kleur met een eigen persing. Ieder personeelslid heeft daarom een reeks van 7 verschillende visitekaartjes; apart in kleur en persing.
Drukkerij Arps in Rotterdam zorgde voor de bedrukking en afwerking van de kaarten.

Colorplan is de unieke serie papier en karton van GF Smith in Engeland: 50 kleuren, 25 persingen en leverbaar in 100,120, 135, 175, 270, 350, 540 en 700 gram. Op verzoek ook nog in 1080, 1400 en 2100 g/m2 Bijpassende enveloppen in ieder formaat leverbaar. Minimum afname van papier is 25 veIMG_4297l (Digital 100 vel). Colorplan is geschikt voor alle grafische technieken inclusief bedrukking op de HP Indigo. Voor geïnt
eresseerden is er een nieuwe swatch beschikbaar met daarin alle kleuren en afwerkingen. Op de speciale Colorplan site zijn ook alle kleuren en persingen zichtbaar en eventueel te downloaden voor gebruik in een ontwerpprogramma. Vanaf 350 gram kan Colorplan ook als ColorplanDuoplan geleverd worden en vanaf 700 gram zelfs in een 2, 3 of 4 kleuren variant. De keus van de kleuren en de volgorder is aan de klant.
IMG_4296

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: