Brand New Journey: Tijd voor visitekaartjes op Colorplan/Duoplan

 

 

Vier enthousiaste, ambitieuze zelfstandige ondernemers gaven hun vrijheid op om samen verder te gaan. Als afzonderlijke bedrijven kochten ze veel bij elkaar in, schoven opdrachten over en weer. Dat zette ze op een gegeven moment aan het denken. Het was hoog tijd voor een nieuw avontuur. Tijd voor een nieuwe reis. Tijd voor het gezamenlijke bureau Brand New Journey.

Wij mochten de visitekaartjes voor ze produceren. Hiervoor hebben wij Colorplan/Duoplan geadviseerd. Deze serie biedt een ruime keuze in kleuren en we kunnen het in alle kleurcombinaties bestellen. Het karton is daardoor aan beide zijden door en door gekleurd. Voordeel hiervan ten opzichte van een volvlakbedrukking is dat het niet afgeeft en dat toekomstige kleine beschadigingen van het visitekaartje niet opvallen omdat de vezels eronder ook gekleurd zijn.

De bedrukking van de witte zijde is in twee kleuren letterpress. De blauwe zijde past perfect binnen de huisstijl van Brand New Journey en is voorzien van een stijlvolle blindpreeg. Beide druktechnieken maken gebruik van diepte. Dit geeft een extra dimensie aan de visitekaartjes. Doordat we gebruik hebben gemaakt van stevig karton zijn tekst en logo niet zichtbaar aan de andere zijde. Per drukgang kunnen we het karton met één kleur of techniek bedrukken. De visitekaartjes van Brand New Journey zijn dus drie keer door de drukpers gegaan.

Specificaties visitekaartjes Brand New Journey:
Colorplan/Duoplan IceWhite 350 g/m2 met letterpress bedrukking in PMS 539 en 3385.
Colorplan/Duoplan ImperialBlue 350 g/m2 met blindpreeg.

Colorplan en Colorplan/Duoplan lenen zich uitstekend voor pregen en scoren ook heel goed in letterpress. Colorplan is een serie van 50 kleuren papier, karton en enveloppen. Gramgewichten van 100 tot en met 700 g/m2. Met keuze uit 25 verschillende persingen. Vanaf 350g/m2 is het mogelijk iedere gewenste combinatie samen te stellen in Colorplan/Duoplan. Alle specificaties zijn uit voorraad leverbaar vanaf 25 vel.

brandnewjourney.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: