Ambachtelijke technieken en pure materialen

nova2 (1)NOVA (@Novadesign.nu) ontwerpt en produceert maatwerk interieurs en interieurconcepten. Nova staat hierbij voor design in pure vorm en pure materialen. Het visitekaartje dat wij voor Nova hebben gemaakt sluit hier prima op aan. De ambachtelijke druktechnieken en het gekozen karton, Colorplan/Duoplan, hebben een pure en natuurlijke uitstraling.

De visitekaartjes hebben een letterpress bedrukking (boekdruk) op de witte zijde en een blindpreeg met transparant glanzend folie op de zwarte zijde. Door het diepteverschil en de combinatie van het glanzend folie en het matte papier is het logo duidelijk zichtbaar.

Het stevige Colorplan/Duoplan karton voorkomt dat de preeg zichtbaar is aan de andere zijde. Nova heeft gekozen voor de mooie combinatie van 270 grams Colorplan Ebony met 270 grams Colorplan Pristine White.

Colorplan is een serie door en door gekleurd papier. Het is verkrijgbaar in 50 kleuren, 8 gramgewichten (100-700 g/m2) en 25 persingen. Colorplan/Duoplan biedt de mogelijkheid eigen kleurcombinaties te maken. Alle varianten zijn mogelijk zolang het maar gelijke gramgewichten (175 g/m2 en hoger) en kleuren uit Colorplan programma zijn. De minimale afname is slechts 25 vel.

DSC_6371 (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: