Nieuw gezicht

Na 45 jaar werken, waarvan de laatste 31 jaar in en met mooi papier is het tijd om het stokje over te dragen aan de volgende generatie. Vanaf 1 juni 2022 gaat Youri Penders (42) dit mooie werk voortzetten. Hij is opgeleid is grafisch vormgever, heeft 12 jaar een letterpress drukkerij gehad en heeft veel liefde voor het papier. Ik ben ervan overtuigd dat hij dat met minstens net zoveel passie kan overbrengen als ik dat heb gedaan. Voorlopig blijft mijn email adres nog wel te gebruiken, maar het is beter het nieuwe adres van Youri te gebruiken: info@passionforpaper.nl

Youri is telefonisch bereikbaar op 00 31 6 42 69 24 11. Uiteraard heeft Youri ook het complete assortiment van mooie papieren van mij overgenomen: vrijwel alles van GF Smith, de producten van Paperback of London, Römerturm Keulen, Zuber Rieder Frankrijk en alle andere leveranciers die een oplossing hebben voor een grafische vraag.

Categorieën:Mooi papier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: