Bij Zware Jongens hoort geen kaartje op rose papier

 

Zware Jongens_bcard 02
Enkele zwaargewichten met jarenlange ervaring vormen samen Zware Jongens. Niet het zoveelste agency voor creatieve topprestaties, maar een unieke samenwerking die niet in een paar woorden samen te vatten is.

Voor Zware Jongens dus zeker geen gewoon kaartje. Uit de Colorplan serie kozen ze het diepste zwart wat er is: Ebony. 540 en 700 gram waren nog niet voldoende, dus maakten we voor hun 1080 gram. Een kaartje van ruim 1 mm dikte. Daar passen er geen 10 van in je portemonnaie of houder, dus word je daar vanzelf selectief mee.

Voor de bedrukking kozen we voor een glanzend zwarte foliedruk in 1 kleur. Niet de combinatie om in het holst van de nacht even te lezen. Een beetje licht doet echter wonderen en inspireert je een van de partners in crime uit te nodigen voor een verhelderend gesprek.

 

Papier: Colorplan 1080 grams Ebony. Colorplan is er standaard in 50 kleuren, 25 persingen van 100 tot en met 700 g/m2. Vanaf 25 vel ook leverbaar in bijvoorbeeld 1080, 1400 of 2100 g/m2. Uniek is ook ColorplanDuoplan: de combinatie van 2 of meer kleuren Colorplan samengevoegd in 1 vel papier.

 

Zware Jongens_bcard 02

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: