EAU naturel: de geur van moreel herstel.

foto 4In het kader van het afstudeerproject aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht presenteer Suzanne Janssen (28 en geen familie) begin juli EAU Naturel, een parfum dat een antwoord heeft op het morele failliet dat jaren van economische crisis heeft veroorzaakt. Suzanne ontwikkelde EAU Naturel als een parfum zonder leugens. De verpakking en de reclamecampagne stralen eerlijkheid uit. Voor de verpakking wordt gebruik gemaakt van puur natuur karton: EcoKraft 280 grams: back to basic. Een minimalistisch ontwerp van de verpakking en een eenvoudig parfumflesje. In de reclamecampagne geen gePhotoshopte modellen, maar gewone mensen.

EAU Naturel wordt op gepresenteerd tijdens de Eindexamen Expositie in het ABK te Maastricht van 4 tot en met 6 juli van 10.00-17.00 uur.

EcoKraft is een puur natuur kraft en ondermeer leverbaar in 100, 130, 170, 280 en 430 g/m2. Tot en met 280 gram uitstekend geschikt voor ondermeer offset, letterpress, zeefdruk en foliedruk. In 430 gram natuurlijk nog steeds voor folie, zeefdruk en letterpress.
In EcoKraft zijn bijpassende enveloppen leverbaar in 100 g/m2 (gegomd) en met Japanse sluiting in C5 en C4 formaat in 180 g/m2.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: