Er gaat wél wat boven Groningen: Mottow

THREE_MARTINI_LUNCHOp zoek naar een duizendpoot op het gebied van grafische vormgeving, klassieke druktechnieken, de beste espresso’s en zelfgemaakte pizza’s? Kijk eens bij Martijn Wolf van Mottow in Groningen. Hij is niet alleen weg van espresso en pizza, maar ontwerpt en drukt de mooiste zaken en geeft graag advies aan anderen.
De van oorsprong uit India afkomstige ontwerpster Moulsari Jain ontwierp de nieuwe huisstijl voor Three Martini Lunch. Martijn verzorgde het drukwerk en maakte daarbij gebruik van een ColorplanDuoplan combinatie in White Frost/Ebony. Zwarte inkt op de witte zijde, witte folie op de zwarte zijde.

 

Voor opdrachtgever SVDM ontwierp en drukte Martijn de visitekaartjes en maakte gebruikt van Colorplan Ice White. Bedrukking in letterpress in pms 320.
IT Dienstverlener ixiium maakt gebruikt van ColorplanDuoplan in een Bitter Chocolate / Citrine Yellow combinatie. Gecombineerd een heerlijk 540 grams kaartje. De donkerbruine voorzijde is voorzien van een Buckram embossing en bedrukt met alufin mat en luxor 457 gold. De achterzijde in een bijpassende pms 7554.
Martijn weet op een prima manier de wensen van de klant via het scherm te vertalen naar de ouderwetse Heidelberg degelpers. Hij kent inmiddels bijna alle geheimen (je moet blijven ontdekken) van deze schitterende persen. Op steenworp afstand van zijn studio staan ze te wachten op een volgende opdracht. Zoals de kaarten voor kwint | architecten. 700 grams Colorplan Ebony met een dubbelzijdige blinddruk en PMS 877 aan de voorzijde.

Met zijn 50 kleuren, 25 persingen en de keus uit 8 gramgewichten wordt ieder drukwerk op Colorplan weer anders. Tot en met 350 gram uitstekend geschikt voor offset en digitaal druk en in 540 en 700 g/m2 uiteraard in foliedruk, letterpress of zeefdruk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: