Let’s talk about….

IMG_3647

 

Je hebt al jaren ervaring met design, communicatie, vormgeving etc. Drukwerk is je ongeveer met de paplepel ingegeven. En dan besluit je samen met collega Stefan Hensing een eigen studio te beginnen: studio about.., design & interaction. Met de jarenlange ervaring beheers je alle aspecten van het vak.

Bij een nieuw bureau hoort natuurlijk ook een visitekaartje. Kim den Ouden en Stefan kozen voor en combinatie van wit Naturalis geplakt op Colorplan Turquoise. De preeg omhoog aan de voorzijde mocht aan de achterzijde niet zichtbaar zijn, dus werden beide papiersoorten afzonderlijk van elkaar bedrukt en achteraf op elkaar geplakt. Natuurlijk keurig op stand. Kim schakelde daar de vakmensen van Drukkerij WC Den Ouden voor in (ja, hoor familie). Die hebben een machinepark én vaardige handen om dit soort klussen te klaren.

Naturalis wordt in Schotland gemaakt in een papierfabriek die zeer recent veel heeft geïnvesteerd in de meest moderne energievoorziening. Naturalis wordt geleverd in een gladde en een velijn uitvoering, is RSC gecertificeerd en beschikbaar van 120 tot en met 400 g/m2. Naturalis leent zich prima voor huisstijlen, brochures, jaarverslagen, uitnodigingen en is gegarandeerd voor gebruik in een Indigo digitale pers.
Colorplan is leverbaar in 50 kleuren, 25 persingen van 100 tot en met 700 g/m2.

IMG_3641

1 reply »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: