Schakel de buurman in en bespaar 450€

Het zou niet de eerste keer zijn dat het gebeurt: deadline voor de nieuwe huisstijl is heel dicht bij. Vormgever en drukker staan onder druk. Artwork wordt aan opdrachtgever voorgelegd voor controle. Snel even alles nalopen en vrijgeven voor druk. Als alles klaar is blijkt er toch nog een klein foutje te zitten in je email adres of je telefoonnummer. Overheen gekeken. Helemaal niet gek als je de nummers en namen die je kent zelf controleert.

De enige juiste manier om telefoonnummers, email adressen etc te controleren is door je buurman in te schakelen. Zoek iemand die niet bekend is met de nummers en laat hem aan de hand van het artwork alle nummers draaien en wachten op antwoord. Doe dit ook met email adressen en websites. Stuur een bericht en wacht op antwoord. Vul de website in op een computer die daarvoor nog nooit gebruikt is.
Het vraagt even wat tijd van de buurman, maar scheelt je al gauw een paar honderd euro als je drukwerk over moet. Kun je je buurman of buurvrouw op een leuke manier bedanken.
Als wij het drukwerk voor je maken, doen we die controle graag en mag je ons bedanken met een vervolg opdracht op mooi papier.

Categorieën:Huisstijlen, Mooi papier

1 reply »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: