Hou je van bier? Maak dan kennis met Sofie.

Sofie Vanrafelghem is onlangs door de Culinaire Ambiance uitgeroepen tot de Bierpersoonlijkheid van Vlaanderen. Bij Sofie draait alles om sofie_grootbier, Belgisch bier.
De ondertitel op haar kaartje is dan ook: “loving, tasting, dreaming, writing, talking & making Belgian Beer.”

Gelukkig hebben ze in België nog heel veel kleine brouwerijen en kan Sofie nog even vooruit met het geven van lezingen, proeverijen en met het beoordelen van de nieuwe oogst.

Bij zo’n beroep hoort natuurlijk ook een kaartje dat past bij bier. De keuze viel op het 680 grams LTRPRS dat in koperfolie werd bedrukt met het logo. De achterzijde werd in zwart letterpress bedrukt. LTRPRS is een bijna puur natuur pulp met een wat ruwere voorzijde en een iets gladdere voorzijde. Prima te gebruiken in foliedruk en letterpress. LTRPRS is er slechts in 1 tint, maar wel in verschillende gramgewichten vanaf 300 g/m2. LTRPRS wordt geleverd op het handzame formaat van 40×30 cm.

IMG_3786LTRPRS is een van de papiersoorten uit de portfolio die prima te gebruiken is voor letterpress en foliedruk. Behoefte aan meer kleur: kijk dan eens bij Colorplan. 50 kleuren van 100 tot en met 700 g/m2. Vanaf 350 gram ook leverbaar als ColorplanDuoplan in een twee kleuren variant. Vanaf 25 vel leverbaar, dus ook prima te gebruiken bij kleinere drukoplagen.

Cairn EcoKraft in de zwaardere gramgewichten en Cairn Board zijn de aangewezen alternatieven voor gebruikers die een voorkeur hebben voor kringlooppapieren. EcoKraft is er vanaf 90 tot en met 800 g/m2 en in een stoere 2 mm uitvoering. Cairn Board is er in 14 kleuren van 325 tot en met 630 g/m2.

Categorieën:Mooi papier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: