Als je bedrijf Pink Pony heet dan komt die kleur natuurlijk voor in je huisstijl.

moniquegoossens PPP 1B card 1200Grafisch vormgeefster Monique Goossens ontwikkelde het logo en de huisstijl voor Pink Pony Fotografie. Gezien de bedrijfsnaam moest de roze kleur wel terugkomen in de verschillende uitingen van het huisstijl.
Zo werd de achterzijde van het briefpapier een mix van fluor orange en fluor roze en werd diezelfde kleur ook gebruikt voor de kleuropsnee van de visitekaartjes.

De kaartjes werden uitgevoerd in 700 grams Colorplan Cool Grey met thermodruk aan de voorzijde en boekdruk aan de achterzijde. Briefpapier in dezelfde tint in 135 gram met een envelop in zwart.

Colorplan Cool Grey is een van de 50 kleuren uit het Colorplan programma. Alle kleuren Colorplan zijn leverbaar van 135 tot en met 700 gram; een beperkte keus is er in 100 en 120 g/m2. Vanaf 135 gram kan Colorplan voorzien worden van een van de 25  persingen.
Vanaf 25 vel bestaat de mogelijkheid je eigen kleurcombinatie te maken door twee of meer kleuren Colorplan te combineren.
Colorplan werd in de jaren 70 ontwikkeld door GF Smith in Engeland en is op dit moment de meest gebruikte serie papier en karton met 50 kleuren, 25 persingen en 8 gramgewichten ter wereld. De centrale voorraad staat in Engeland (gemiddelde levertijd is 5 dagen) en lokale voorraden in China, Australië en de VS.
Alle persingen en ColorplanDuoplan worden gemaakt in Engeland, waar men ook de productie heeft van de enveloppen. Die zijn in vrijwel ieder formaat leverbaar vanaf 1 stuk.
moniquegoossens PPP 2B - 2 card 1200 moniquegoossens PPP 3B letter 1200 moniquegoossens PPP 4B totaal 1200

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: