In het oog springend en voelbaar logo op uitnodiging ETQ

ETQ Amsterdam creëert elegante, tijdloze schoenen en accessoires van hoogwaardige kwaliteit. De uitnodiging die wij voor ze realiseerden heeft een daarbij passende uitstraling.

Het ETQ logo op de grijze zijde is een combinatie van preegdruk, ook wel blind- of reliëfdruk genoemd, en foliedruk. Beide technieken maken gebruik van vooraf vervaardigde stempels, warmte en hoge druk. Hierdoor zijn ze zeer geschikt om te combineren. Eerst is het logo omhoog in het papier gepreegd, hierdoor is het goed voelbaar. De mat witte folie is in dezelfde drukgang aangebracht en geeft het logo een in het oog springend accent. De witte achterzijde is voorzien van een zwarte letterpress bedrukking.

Een preeg is altijd aan beide zijden van het drukwerk zichtbaar, en dat was in dit geval niet gewenst. We hebben dit opgelost door voor- en achterzijde van de uitnodiging afzonderlijk te bewerken. Pas daarna zijn beide zijden zeer nauwkeurig in het uiteindelijke formaat gesneden en gecacheerd (op elkaar geplakt) tot een stevig duplexkarton van 700 g/m2. Een mooie uitdaging voor de boekbinder. 

Specificaties uitnodiging ETQ: Colorplan 350 g/m2 Pale Grey met preeg en mat wit foliedruk, Colorplan 350 g/m2 White Frost met letterpress bedrukking in zwart.

Colorplan is een uitgebreid programma papier, karton en enveloppen. Het is leverbaar in 50 kleuren, 25 persingen en 8 gewichten. Van 100 tot en met 700 g/m2. Colorplan wordt al vanaf 25 vel geleverd.

etq-amsterdam.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Tweets van Mooipapier

Visitekaartjes

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

%d bloggers liken dit: